Tuesday, April 19, 2011

BIRU

hari ni 1st paper aku utk sem ni . paper electronics . mula2 rasa cm sket frust sebab most of the question dia ambek dlm tutorial and lecturer da ckp bnyak kali psal mnda ni . oke , aku bwat tutorial , bukan sekali , bukan dua kali , tapi bnyak kali la jugak masa study week hari tuu . tapi ada la dua tiga soalan yg aku tinggal . and ..  guess what , smua soalan yg aku tggal tu la yg kluar . rugi x ? hmm . nk nyesal pn tak guna enn . kalo x , mesti free ja markah dpt kat situ . tgh aku nyesal2 , bff aku msg . and , aku pun cita la pasal test electronics tu and dia ckp smething yg bwat aku rsa , enough with the nyesal segala bagai tuu .
dia ckp , "most of da question dlm tutorial ? waa , mesti Allah nk tolong tuu"
oke , aku baru tesedar . walo pun ada soalan2 yg aku x ingat jln kira dia , at least aku ada gak soalan2 yg aku bole jawab . btw , tengs to my bff .

hmm , dlu masa sem lepas nya study week aku TERsuka la kt sorang ni . standard la , bila da suka tp2 hari aku beharap nk jumpa dia . gatai !
tapi bila da abeh exam , aku da xjumpa dia sepanjang sem 2 ni . susah la nk jumpa sebab dia final year dah . TAPI , sejak dua tiga hari ni selalu plak aku teserempak ngan dia . maybe , memang aku ditakdirkan jumpa dia waktu study+exam week ja kot . stp kali jumpa dia , kwn aku mesti ckp , "wehh , dia pandang la!" tapi , aku xpandang dia pun . takut+malu . tapi , bila kwn aku ckp yg 'dia' ada kat situ , automatically muka betukar jadi merah . malu la konon , pirahh ! tak la , aku takut gak kalo dia taw yg aku syok kt dia . xbest la kalo dia taw , nnt aku xbole nk usha2 dia . oke , hat ni betul2 gatai !
tapi , xmungkin dia taw . aku xpandang dia pun . xkan kwn aku gtaw , celah mna dia knai ngan 'dia' tuu . tapi , napa stp kali jumpa , dia pandang aku ? teetttt ..............

mood : tesenyum sorang2 bila teringat muka si baju biru :))


si baju biru yg berani2 curi hati aku ,
bagi balek la hati tu wehh !
:))




4 comments:

  1. tak bole bla jiwang gila!hahahahhahahha

    ReplyDelete
  2. weh abg kat khaleel ka????
    aku cnfius nih...
    hahahahha.....

    ReplyDelete
  3. lbey kurang mcm tu la ain . haha

    ReplyDelete