Wednesday, June 22, 2011

CAMP ROCK MUNGKIN ?

Esok aku kena balik usm . actually ada kem . pimpin siswa lanjutan . disebabkan masa aku dpt offer tu aku tesangat la bosan , aku pun decide la nk g . bukan apa , aku ni bukan bole sgt . bila da bosan mula la nk berangan mcm2 . perasan sorg2 , snyum sorg2 . so , b4 mak ayah aku hanta aku g umah sakit jiwa baik aku join mnda ni . tgk2 plak dekat lgkawi . lagi la semangat teruk aku nk join . even aku org kedah , aku xpenah g langkawi lagi . sob3 . lagi satu , aku memang cinta mati la dekat pekhemahan segala bagai ni . then , aku pun cari la geng . tgk2 partner lab aku ckp dia nk join gak . aku pun dg xcitednya confim kan aku nk g . then , last minute , partner aku xleh join sebab dia ada program lain . hmm , aku da la takda kwn lain dh yg g . eotteohke ? maw tak maw aku kena la pegi jugak kan ? problem aku kt sini , aku takda geng ! tu ja . aku ni da la slalu kena cop muka sombong la , muka tak layan org la . mcm2 lagi . pdahal dorang tktaw betapa baik nya hati aku ni . keke .
so , selama lima hari mula hari jumaat ni aku dekat lumut la . 
pastu balik tu hari selasa . jumaat pastu plak terus pegi langkawi . yg xbestnya , dekat langkawi tu aktiviti formal2 belaka . dah takda lasak2 ni . krohhhhhhhhhh .
da la kena bwk baju kurung . hmmmmm . layan !


p/s : aku baru ja nmpak ada jwtn kosong dekat kedai pengantin depan umah aku ni . kalo aku taw , aku takda la join kem2 segala bagai ni . apa2 pun , hope smua best n aku enjoy !

1 comment:

  1. anis selasa ney hg blik usm ker?

    ReplyDelete